fbpx

STUDENTRUM
HYR SÄNG FRÅN
2900 KR / MÅNAD


DORM TYPES:

8-BED FEMALE

8-BED MALE

Är du student och letar boende i Uppsala?

Hyr månatligen hos oss och lev svitlivet! Sov i våra moderna våningssängar med sekretessskärmar, två USB-laddare och läslampa.

SUPER-FAST WIFI
*
LINEN FOR RENT
*
LAUNDRY ROOM ON SITE
*
SHARED KITCHENETTE
*
AWESOME VIBES

DEL I STUDENTRUM

Är du student och letar boende i Uppsala? Om du letar efter en social, chill plats att bo under dina första månader som Uppsala-student, är vårt hem för dig! Botanika Rooms, Beds & Bars är Uppsalas nyaste hostel mitt i city. Vi har delade sovsalar med 8 bäddar per rum. Sovsalarna har state-of-the-art våningssängar med inbyggd usb, laddare och läsljus. Sängkläder och handdukar finns att hyra för 100 kr/månad. Det ingår städning varje av dorm rooms varje dag. Internet, vatten och el ingår i hyran. Vi har tvättmaskiner på plats.

Hos oss finns alltid plats för dig att sitta och plugga i vårt kafé och bar i där du kan umgås med vänner, dricka en latté och läsa, eller komma ner på kvällen för en burgare och en kall öl.

Hyrestiden är upp till 4 månader och kan därefter förlängas, med avbokningsperioden på 14 dagar. Vi tar endast emot studenter under 30 år med mecenat kort för höstterminen 2020 uthyrningsperioden är 23/8-23/12. 

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till contact@botanika.se eller ring 018 888 0600 för att prata med vår reception!

Välkommen till oss!

BOKA RUM:

PLAY PINBALL IN OUR LOUNGE

CHILL & SOCIALIZE AT OUR BARS