Restaurang och bar

Botanika bar och restaurang Uppsalas bästa häng

Din grymma kvarterskrog och bar med kall öl på fat, lokal hantverksöl, drinkar,  live musik, live sport på storbildsskärmar, DJ uppträdanden, quiz nights, och allt från fusball, pingis, asgrymma shuffleboards och Uppsalas enda Modern Digital Dart där kameror räknar din score så du kan jobba på de vinnande kasten. Social eating från vår italiensk amerikanska meny med goda hamburgare och pizzor. Highballer är stället man kan komma ensam eller ett gäng. Här passar alla in!

Xampanyerian är Botanikas restaurang och cavabar

Xampanyerian är vår intima cavabar och restaurang där du kan slå dig ner och njuta av livet i vår sköna miljö. Vi har ett härligt utbud av mumsiga kalla och varma tapas, ett stort urval av cava, bubblor och vin på flaska och glas. Iskall öl på fat, flaska eller varför inte vår importerade baskiska cider. Nämnde jag att vi kör specialerbjudanden torsdagar och fredagar på after worken, så ta med dina kollegor och visa ditt hemliga speak easy här i centrala Uppsala.

AW på Botanika

Hos oss är alltid musiken på och stämningen på topp! Avslappnat AW häng efter en arbetsdag med dina kollegor, vänner eller familj. Torsdagar och fredagar har vi härliga Dj:s som levererar den bästa musiken. Håll utkik i vår eventkalender så du inte missar när vi har livemusik. Utmana gärna varandra i boule, shuffleboard, dart eller pingis så blir det riktig fart på gänget. Till det serverar vi gärna kall öl, gott vin och något att tugga på så ni orkar ge gärnet. Det går inte att ha en tråkig after work på Botanika!

dj spelar

Våra öpettider är 11.00 - 22.30

spelar shuffelboard med familjen

Ha kul på Botanika

Missa inte att boka våra aktiviteter på plats, där ni kan utmana bästa vännen eller kollegan på dart, shuffelbard, boule eller en runda pingis i Jägerrummet. I entrén möts man även av ett klassiskt foosball.

Contact

Telefon: +46(0)18-888 0600 Email: contact@botanika.se
Botanika Uppsala AB Skolgatan 45, 75332 Uppsala,Sweden