Restaurang och bar

Botanika bar och restaurang Uppsalas bästa häng

Din grymma kvarterskrog och bar med kall öl på fat, lokal hantverksöl, drinkar,  live musik, live sport på storbildsskärmar, DJ uppträdanden, quiz nights, och allt från fusball, pingis, asgrymma shuffleboards och Uppsalas enda Modern Digital Dart där kameror räknar din score så du kan jobba på de vinnande kasten. Social eating från vår italiensk amerikanska meny med goda hamburgare och pizzor. Highballer är stället man kan komma ensam eller ett gäng. Här passar alla in!

Botanikas restaurang och innergård

Sugen på ett helt nytt sätt att umgås? Vi kastade ut linnedukar och bestick i vår restaurang. Här får ni dartpilar, en charkbricka att dela på och en iskall flaska cava. Botanikas restaurang och innergård är som fritids för vuxna med spel, tapas och dryck. Hos oss kan du njuta av stans mysigaste innergård med ett glas gott och utmana vännerna till en runda boule. Eller varför inte ta med dig snacks och en runda birra ner till vårt pingisrum? Ta med dig kollegorna på en AW, din snygging på en dejt eller häng med polarna och spela foosball och shuffleboard. Med goda vibbar, live musik och DJs så garanterar vi att kvällen blir en succé!

AW på Botanika

Hos oss är alltid musiken på och stämningen på topp! Avslappnat AW häng efter en arbetsdag med dina kollegor, vänner eller familj. Torsdagar och fredagar har vi härliga Dj:s som levererar den bästa musiken. Håll utkik i vår eventkalender så du inte missar när vi har livemusik. Utmana gärna varandra i boule, shuffleboard, dart eller pingis så blir det riktig fart på gänget. Till det serverar vi gärna kall öl, gott vin och något att tugga på så ni orkar ge gärnet. Det går inte att ha en tråkig after work på Botanika!

dj spelar
spelar shuffelboard med familjen

Ha kul på Botanika

Missa inte att boka våra aktiviteter på plats, där ni kan utmana bästa vännen eller kollegan på dart, shuffelbard, boule eller en runda pingis i Jägerrummet. I entrén möts man även av ett klassiskt foosball.

Contact

Telefon: +46(0)18-888 0600 Email: contact@botanika.se
Botanika Uppsala AB Skolgatan 45, 75332 Uppsala,Sweden