Möten och event

Kreativa möten med massor av kul

Här kan du arrangera dina bästa och mest inspirerande möten och konferenser i en grön oas mitt i Uppsala. Vår miljö inbjuder till kreativitet och glädje. Vi hjälper dig gärna att skapa härliga events med inslag av både arbete och roliga aktiviteter. Allt under samma tak! Botanikas eget affärsnätverk, Business@Botanika vill du inte missa.

Coworking

Är du en av dem som behöver ny arbetsmiljö? Välkommen att öppna datorn  i en av Uppsalas mest inbjudande och kreativa arbetsplatser. Vi  har supersnabb Wifi och riktigt gott kaffe som en bra start. 

Konferens och möten

Vi hjälper dig att skapa det bästa mötet i vår inspirerande miljö. Här finns glädjen och aktiviteterna som en självklar del av ditt viktiga möte.  Våra möteslokaler skapar en härlig biofilisk känsla med utrymme för både  kreativitet och viktiga beslut. Förhöj känslan i mötet i våra härliga sociala miljöer och alternera med shuffleboard, pingis eller dart.

Event

Missa inte att vara med på Botanikas egna events. Vår vision är att erbjuda riktigt intressanta och inspirerande föreläsningar för våra medlemmar och inbjudna. Som medlem är du hjärtligt välkommen att vara delaktig.