Bar & innergård

Uppsalas bästa häng med afterwork, live musik, spel, mat, sport, DJ:s och härliga vibbar!

Hos oss kommer du för att släppa loss på en grym afterwork, en oförglömlig konsert, eller en härlig sangria med vännerna. Vi är din grymma kvarterskrog med kall öl på fat, lokal hantverksöl, drinkar,  live musik, sport på storbildsskärmar, DJ:s, quiz nights, och allt från foosball, pingis, shuffleboard och dart. Är du hungrig serverar vi hamburgare, pizza och snacks att mumsa på. Här kan du hänga med dina vänner, kollegor eller familj och knyta nya kontakter med andra härliga människor. Vi erbjuder en mötesplats för både Uppsalabon och tillresta gäster från världens alla hörn.

Botanikas restaurang och innergård

Sugen på ett helt nytt sätt att umgås? Vi kastade ut linnedukar och bestick i vår restaurang. Här får ni dartpilar, en charkbricka att dela på och en iskall flaska cava. Bjud med dig din dejt eller kompisen på pizza och burgare i baren. Vill du spela? Ta med dig snacks och en runda birra ner till vårt pingisrum.

AW på Botanika

Hos oss är alltid musiken på och stämningen på topp! Avslappnat AW häng efter en arbetsdag med dina kollegor, vänner eller familj. Torsdagar och fredagar har vi härliga Dj:s som levererar den bästa musiken. Håll utkik i vår eventkalender så du inte missar när vi har livemusik. Utmana gärna varandra i boule, shuffleboard, dart eller pingis så blir det riktig fart på gänget. Till det serverar vi gärna kall öl, gott vin och något att tugga på så ni orkar ge gärnet. Det går inte att ha en tråkig after work på Botanika!

dj spelar
spelar shuffelboard med familjen

Ha kul på Botanika

Missa inte att boka våra aktiviteter på plats, där ni kan utmana bästa vännen eller kollegan på dart, shuffelbard, boule eller en runda pingis i Jägerrummet. I entrén möts man även av ett klassiskt foosball.

Contact

Telefon: +46(0)18-888 0600 Email: contact@botanika.se
Botanika Uppsala AB Skolgatan 45, 75332 Uppsala,Sweden