"Welcome to a rebellious garden.
A grown-up playground.
A new kind of hotel."

Ett kaxigt hotell i hjärtat av Uppsala

Hotell Botanika finns i hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter med närhet till sevärdheter, butiker och restauranger. Vi är inget traditionellt hotell även om vi har sköna sängar och älskar värdskap och långsiktiga relationer. Vi erbjuder en mångfald av upplevelser på hotell Botanika vilket gör att vi blir en destination i sig. 

Vill du ha kul har du hamnat helt rätt! Vår biofiliska miljö följer dig genom lobbyn upp till rummet och ger dig sköna vibbar. Släng in väskan ta en snabb titt ut genom fönstret så ser du en av Uppsalas vackraste utsikter, den världsberömda Linneträdgården. 

 Sen kan du njuta av god mat och dryck i vår Vin & Cava bar – Xampanyerian eller i vår coola Highballer Bar, dessutom har vi stans mysiga uteservering på vår gröna lummiga innergård. Lyssna på live musik eller vår egen DJ. Väck tävlingsinstinkten med en omgång shuffleboard, dart eller utomhus boule. Följ ditt favoritlag  i Highballer bar med en skön IPA. Du kan uppleva allt att detta antingen med din kärlek, vänner eller familj vi har boende och aktiviteter som passar alla. Ett ställe där vi själva vill hänga, en oas för återhämtning, lek och skratt.  

 Try Different!

Vårt hotell erbjuder boende för alla

Hotell Botanika erbjuder en härlig mångfald av sköna gröna rum. Här finns rum för alla! Vanliga dubbelrum med olika varianter av sängar, familjerum i olika storlekar och moderna hostellrum.

Restaurang & Bar

Din grymma kvarterskrog med tapas hamburgare pizza kall öl, cava och drinkar.

ett runt konferensrum med gröna växter

Coworking Botanika style

Arbeta, nätverka och ha kul. Letar du ny arbetsmiljö? Välj det hippaste kontoret i stan. Här kan du och dina kollegor varva arbete med en runda shuffleboard. 

Aktiviteter för kollegor vänner och familj

Vi har en massa roliga aktiviteter här på botanika såsom dart shuffleboard boule, pingis, foosball och cornhole.

tjej stpr framför darttavla med ett äpple på huvudet

Konferens och möten på Botanika

Vi hjälper dig att skapa det bästa mötet i vår inspirerande miljö. Här finns glädjen och aktiviteterna som en självklar del av ditt viktiga möte.  Våra möteslokaler skapar en härlig biofilisk känsla med utrymme för både  kreativitet och viktiga beslut. Förhöj känslan i mötet i våra härliga sociala miljöer och alternera med shuffleboard, pingis eller dart.

Events på Botanika

Botanika presenterar härliga events som ni absolut inte får missa. Vi har livemusik för alla smaker med fantastiska musiker och band som ger järnet både utomhus på vår innergård och i Higballer bar. Torsdagar och fredagar har vi riktigt coola DJ:s som höjer stämningen på vår populära AW.