Möten och event

Levande möten och konferenser

Vad härligt att du är sugen på ett möte hos oss! På Botanika Uppsala erbjuder vi en modern mötesplats för era event och konferenser. Här finns glädjen och aktiviteterna som en självklar del av ditt nästa möte. Våra möteslokaler skapar en biofilisk känsla med utrymme för både kreativitet och viktiga beslut. 

Vill du boka nästa möte hos oss? Vi skräddarsyr ett perfekt event till dig! Skriv namn, email och lite om er konferens eller event så kontaktar vi dig!

Biofiliska mötesrum

Vi har flera vackra lokaler med botanisk känsla från möesrum för fyra personer till festlokal åt 40 samt konferenslokaler för uppåt 80 gäster. 

Smakrika möten

Sugna på ett mumsigare möte?

Vi fixar en komplett konferens för er med en smakrik nordisk frukostbuffé, härliga gröna luncher, och till middag eller afterwork bjuder vi på sociala måltider med rätter gjorda för att dela såsom vår charkbricka och pizza! Eller varför inte testa en taqueria buffet? Vi skräddarsyr den perfekta menyn efter era önskemål!

hand på shuffleboard bana

Spela efter eller under mötet!

Förhöj känslan i mötet med våra härliga sociala miljöer där ni kan köra en femkamp, en runda dart, pingis, shuffleboard, foosball, cornhole eller boule. I våra spelytor kan ni bygga en riktig teamkänsla och utmana varandra efter en hård dags arbete!