Ett livligt, nytänkande och prisvärt hotell i hjärtat av Uppsala!

Ett levande hotell i hjärtat av Uppsala

Hotell Botanika finns i hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter med närhet till sevärdheter, butiker och restauranger. Vi erbjuder en mångfald av upplevelser på hotellet från spel till musik och event vilket gör att vi blir en destination i sig. 

Vi har rum som passar för alla resenärer från dubbelrum till familjerum, sovsalar och lägenheter. Stig in i baren för en livlig och social upplevelse med afterwork, cocktails, hantverksöl, sport, mat, levande musik och DJ:s. 

Utmana dina vänner, familj eller kollegor i dart eller prova dina färdigheter på en av våra shuffleboards och cornhole. På vår härliga innergård hittar ni boule och i källaren får ni en riktig nostalgitripp med pingis. Vi har även foosball i baren för dig att spela mellan sportmatcher!

Vill ni boka nästa möte, konferens eller fest hos oss?

Hos Botanika Uppsala erbjuder vi en fantastisk utsikt över Uppsala och är den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.  Vi erbjuder en modern mötesplats med glädjen och aktiviteterna som en självklar del av ditt nästa evenemang. Våra lokaler skapar en biofilisk känsla med utrymme för både kreativitet och viktiga beslut.

Vårt hotell erbjuder boende för alla

Vårt hotell har boende för alla!

Hos oss hittar du en härlig variation av rumstyper för den moderna resenären. Vi har allt från dubbelrum till sovsalar och lägenheter med vacker utsikt över Linnéträdgården!

Uppsalas grymmaste bar

Vi är din grymma kvarterskrog med kall öl på fat, lokal hantverksöl, drinkar,  live musik, sport på storbildsskärmar, DJ:s, quiz nights, och allt från foosball, pingis, shuffleboard och dart!

ett runt konferensrum med gröna växter

Konferenser som skapar glädje

Vi erbjuder en modern mötesplats för era event och konferenser. Här finns glädjen och aktiviteterna som en självklar del av ditt nästa möte. Våra möteslokaler skapar en biofilisk känsla med utrymme för både kreativitet och viktiga beslut. 

Spela hos oss

Spela loss med dart, shuffleboard, pingis, boule, cornhole och foosball. Ta chansen att utmana vänner, kollegor eller familjen på en runda dart, shuffleboard, eller boule. Ta med dina vänner ner till källaren för pingis eller kör foosball mellan sportmatcher!

tjej stpr framför darttavla med ett äpple på huvudet

Afterwork

Hos oss är alltid musiken på och stämningen på topp! Kom in på avslappnat AW med dina kollegor, vänner eller familj. Torsdagar och fredagar har vi härliga Dj:s som levererar den bästa musiken. 

Events på Botanika

Botanika presenterar härliga events som ni absolut inte får missa. Vi har livemusik för alla smaker med fantastiska musiker och band som ger järnet både utomhus på vår innergård och i Higballer bar. Torsdagar och fredagar har vi riktigt coola DJ:s som höjer stämningen på vår populära AW.

Få 50 kr till mat och spel

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 50kr voucher på mat och spel under ditt första besök.